Loading...
Ervaringen2018-08-19T14:19:10+00:00

Hier kun je de ervaringen lezen die andere ouders hebben met Danielle.

Doula ondersteuning

Wat een verrijking om Danielle erbij te hebben tijdens m’n bevalling!
Al tijdens de zwangerschap was ze er, altijd bereikbaar voor vragen, maar ook om gewoon dingen mee te delen. Door de vragen die ze stelt, kreeg ik al een goed beeld van wat ik wel en vooral ook niet zou willen tijdens de bevalling.
Het is heel fijn om iemand bij de bevalling te hebben die op de hoogte is van je wensen, naast je eigen partner. Voor de partner is het natuurlijk ook heel spannend, maar Danielle blijft rustig. Die rust zorgde er voor mij ook voor dat er een duidelijk rustpunt was. Ze dringt zich niet op en blijft op de achtergrond, maar waar ik haar nodig had, was ze er! Om mijn hand vast te houden, om mijn man tips te geven wat hij voor me kon doen, om mee te reizen in de ambulance, om de kattige verpleegkundige bij me weg te houden, om me bemoedigend toe te spreken, om te begrijpen hoe het voelt… En ook: om prachtige foto’s te maken!
Ik kijk terug op een hele fijne bevalling, mede door Danielle!

Leonie & John
Grootebroek, Januari 2018

Wat ben ik blij dat jij er was! We kijken terug op een zwangerschap waarin wij veel bewuster hebben stilgestaan bij de (keuze) mogelijkheden die er zijn. Je hebt ons geholpen de regie te behouden rondom de geboorte van Wies. Het heeft mij zoveel rust gegeven dat er naast Rob ook iemand was die ons geboorteplan kon dromen . Op het moment, in de laatste weken van de zwangerschap dat ik dacht: “gaat het nog wel goedkomen?” Was je daar met je steunende woorden en je relativerende blik. Ik kon weer met vertrouwen de bevalling tegemoet! Je bereidheid om op ieder moment van de dag of nacht voor mj klaar te staan gaf rust. Ik heb mij heel gezien en gehoord gevoeld door jou. Onwijs bedankt Danielle!!!

Simone & Rob
Wervershoof, mei 2018

Wat een zegen, onze beslissing om Danielle te betrekken bij de zwangerschap en geboorte van ons eerste kindje!
We hebben twee gesprekken gehad met Danielle vòòr de bevalling, in het gesprek hebben zowel mijn partner als ik ons hartstikke gehoord gevoeld. Er was echt even een plekje en de ruimte om alle zorgen, verwachtingen en vragen rondom zwangerschap en de geboorte en van alles en nog wat te bespreken. Na afloop voelde ik me weer helemaal opgeladen, zo fijn om helemaal gehoord te worden.
Danielle heeft ons vanaf het begin verteld dat we haar altijd mogen berichten of bellen wanneer nodig en zo voelde het ook! Op de avond dat de bevalling begon, heb ik als eerste Danielle gebeld. Zij kwam zo snel mogelijk en vanaf het begin voelde zij haarfijn aan wat er precies nodig was om ons te ondersteunen gedurende de bevalling, die de hele nacht en een deel van de ochtend duurde. Ze wist precies waar en hoe het proces te ondersteunen. Daarbij heeft ze prachtige foto’s gemaakt, mijn partner en ik kijken deze nog regelmatig terug en we realiseren steeds waar wat voor een ongelooflijke waarde het heeft om terug te kunnen kijken op de bevalling. Iedere keer zien we weer iets nieuws en leren we weer iets nieuws.
Ik heb Danielle ervaren als een warme persoon die, ondanks dat ik haar nog niet lang ken, al heel snel vertrouwd voelt en die doet wat zij doet met hart en ziel en alles wat ze heeft te bieden. Mocht er nog een kindje komen, dan weet ik wie ik het eerste bel  
Bedankt Danielle voor je bijdrage aan een onvergetelijke ervaring in mijn leven!

Chantal & Ori (geschreven door Chantal)
Enkhuizen, maart 2018

What a moment. What an adventure. Your hug in the night before gave me so much power and energy.
I wanted to thank you for such a precious guidance process as our doula, I couldn’t do it without you. Throughout the meetings before the birth of my daughter you’d taught me the man’s role in his partner’s pregnancy and during the delivery. You gave me important tools such as massage techniques, touch spots and different foods that support the coming mother.
As well you taught us how the progress of pregnancy and delivery works and how me and my wife can work as a team. I felt comfortable with your presence and you were there for me as much as you were there for my wife.  I felt your support and care on one hand, and you let me be 100% present next to my wife when in labor on the other hand.

Thank you again, Danielle, I wish you luck and success with your career. You’re doing hartstikke goed 🙂

Chantal & Ori (geschreven door Ori)
Enkhuizen, maart 2018

Danielle was als doula betrokken bij mijn zwangerschap en de geboorte van onze dochter. Ze biedt je een open, luisterend oor, waar je al je vragen kwijt kunt. Danielle informeert je, stelt je gerust en geeft advies.
Een warme omarming.
Tijdens de laatste fase van de zwangerschap kwam ze dagelijks even in de lucht om te vragen hoe het ging. Als geen ander had ze begrip voor de laatste loodjes en het ongeduld wat je dan tegenkomt.
Bij de bevalling zelf was Danielle letterlijk en figuurlijk een ondersteuning voor mij en mijn man. Ze stelde me gerust, moedigde me aan en ondersteunde me heel fijn.
Ook de foto’s die ze heeft gemaakt zijn super, én van goede kwaliteit! Met veel plezier kijk ik naar het prachtige geboorte-album die ze voor ons heeft gemaakt.
Lieve Danielle, nogmaals heel erg bedankt voor de liefdevolle start die je ons met A. hebt helpen geven.

Paulette & Mark
Grootebroek, December 2017

Wauw Daniëlle, een mooie recensie, dat verdien je echt! Ik vond het zo enorm fijn dat je er bij was. Je hebt prachtige foto’s gemaakt, echt een herinnering voor altijd. Want juist de details die je niet onthoud van een bevalling, maar die een bevalling wel maken, heb jij op foto gezet voor ons. We kregen deze in een prachtig album waar ik momenteel bijna dagelijks in kijk. Ik merk dat ik de bevalling hierdoor heel fijn kan plaatsen.
Dat je de laatste weken dagelijks mijn nieuwsgierige berichtjes met liefde hebt beantwoord over wanneer ze nou eindelijk zou komen, was voor mij heel waardevol. Een luisterend oor daar waar je hoofd als zwangere het over neemt. Doordat jij luisterde en het in perspectief voor me plaatste kon ik ook die laatste weken genieten van mijn zwangerschap. Ik zou een volgende zwangerschap weer willen dat je er bij bent. Heel erg bedankt.

Regina & Jeroen
Slootdorp, december 2017

Daniëlle hebben wij tijdens de begeleiding vooraf als gedurende de bevalling mogen ervaren als een betrokken, professionele en aandachtige doula. Ze voelt ontzettend goed aan wat je op een ieder moment fijn vindt. Dit doet ze door goed te kijken maar ook vragen te stellen waar behoefte aan is. Ze heeft veel kennis over alles rondom bevallen, dit zorgde dat we veel konden vragen en met vol vertrouwen richting de bevalling leefde. In ons geval met de wens om thuis in bad te bevallen (wat is gelukt! ). In de samenwerking met de verloskundige en kraamzorg zoekt Danielle naar mijn gevoel naar verbinding en hoe wij het beste ondersteund konden worden, dit alles met een neutrale niet oordelende houding. Een topper dus!

Mariska & Mark
Hoorn, augustus 2017

Danielle is een hele warme vrouw. Ze heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik het dit keer zelf kan (na een eerdere sectio). Ze heeft ook veel info gegeven over een natuurlijke baring na een sectio. Tijdens de zwangerschap heb ik alles kunnen vragen wat ik wilde. Ook is Danielle nog een keer extra gekomen om drukpunten te laten zien die ik kon toepassen om de bevalling een zetje te geven. Tijdens de eerste fase van de bevalling heb ik ontzettend veel steun gehad aan het telefonisch contact. Ik vond het toen nog niet nodig dat ze langskwam maar dit had Ze met alle liefde wel gedaan. Toen we naar het ziekenhuis gingen is ze wel gekomen. Ze heeft heel goed geholpen met het opvangen van de weeën. Ze gaf mij rust en vertrouwen. Hierdoor heb ik het volgehouden om geen pijnbestrijding te gebruiken. Ik en mijn man hebben Danielle geen moment als teveel ervaren. Ze voelt feilloos aan wat nodig is en wat niet. Ze heeft fantastisch mooie foto’s gemaakt en deze kregen we tijdens het eindgesprek in een mooi album. Daarnaast heeft ze het geboorteverhaal prachtig verwoord. Erg waardevol om dit te hebben. Ik ben heel erg blij dat Danielle mijn Doula was.

Rachella & Mark
Spanbroek, September 2017

Daniëlle heeft ons tijdens de zwangerschap en de bevalling begeleid als doula zijnde.
Tijdens de zwangerschap heb ik als aanstaande moeder heel veel aan haar gehad. Ik had veel vragen mbt mijn rechten (zoals recht op een thuisbevalling, het niet verplicht doen van een suikertest etc) en Daniëlle heeft mij geholpen met informatie hierover te vinden (naar mij toe te sturen). Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ook heeft zij mij bepaalde facebook groepen en boeken aangeraden waar ik zeer veel informatie heb gevonden. Niet alleen mbt mijn rechten maar nog meer over het vertrouwen in mijn kunnen, mijn eigen lichaam en de geboorte van ons meisje. Waar wij eerst in het ziekenhuis wilden bevallen, zijn wij nu (zoveel mogelijk hands off) thuis bevallen, in een bevalbad, zonder enige pijnstilling en oxytocine.

Papa Dwain: Ik vond het fijn om Daniëlle bij de bevalling te hebben als neutraal persoon. Ze heeft ons goed ondersteund en ik heb veel aan haar rust gehad. Ik kijk uit naar de geboortefoto’s die zij heeft gemaakt!

Mariël & Dwain
Zaandam, september 2017

Danielle is en voelt als een liefdevolle omarming. Danielle was onze Doula en Geboortefotograaf bij de geboorte van onze tweede zoon.
Danielle was vanaf het begin af aan betrokken, warm, meedenkend, respectvol, zowel voor mij als zwangere en ook voor mijn man (en mijn gezin). Ze hield rekening met onze wensen.
Zowel tijdens de zwangerschap, de geboorte en ook daarna, zelfs nu nog ben ik enorm blij dat wij Danielle hebben gekozen als onze Doula. Ze was onze steun!
Na een zeer traumatische eerste bevalling, hebben we nu een hele mooie intense bevalling gehad. Prachtige foto’s die onze emoties weergeven en een hele mooie ervaring rijker. Danielle zorgde er voornamelijk voor dat ik mij gezien en gehoord voelde, ze was er altijd als we haar nodig hadden en een liefdevol luisterend oor. Ze is er waar nodig, maar houdt ook afstand waar nodig.
Danielle is iemand die werkt vanuit haar gevoel en hart, dat is wat mij het meest aanspreekt. Ik ben haar enorm dankbaar voor alles. Ze heeft mij weer het vertrouwen in mijzelf (in mijn lijf) terug gegeven.
Danielle je bent een topper! Blijf altijd zoals je bent, lief, warm, betrokken en gevoelig.

Mandy & Eelco
Hoorn, mei 2017

Wij hebben bij de geboorte van onze tweede zoon het genoegen gehad om Danielle als Doula bij ons te hebben. Mijn vrouw moest bevallen in het ziekenhuis en bij onze eerste zoon was dat geen enorm succes. We zaten ‘vast’ aan een bed en kregen niet de aandacht die we bij een bevalling verdienen. Ook de ruggenprik zat er zo in, terwijl mijn vrouw zich sterk genoeg voelde om nog heel even door te gaan.

Ik was eerst sceptisch over een ‘onbekende’ bij de bevalling. Maar wij hebben er ontzettend veel aan gehad. Danielle is een prettig persoon, met humor maar ook op de achtergrond wanneer nodig. Ze heeft door goed met ons te praten, en onze wensen in kaart te brengen er voor gezorgd dat de bevalling zeer soepel is verlopen. Mijn vrouw kon daardoor gewoon rondlopen, onder de douche stappen en op een veel fijnere manier de bevalling beleven dan de vorige keer. Mede hierdoor heeft deze bevalling helemaal niet lang geduurd en konden we al naar huis voordat de familie in het ziekenhuis wou komen kijken.

Na afloop hebben we een mooi bevallingsverhaal en prachtige foto’s gekregen (waarvan we niet eens doorhadden dat Danielle die had gemaakt). Kortom: wij kijken heel positief terug op de bevalling en op de aanwezigheid van Danielle!

Familie van Dijk
Almere, November 2016

 

Het was fijn dat Daniëlle er voor me was tijdens de zwangerschap. Dat gaf me vertrouwen voor de bevalling. Mijn angst voor de bevalling is nu volledig verdwenen en ik zou zeker een volgende zwangerschap aandurven. Maar ik zou nooit meer zonder doula bevallen!

Alleenstaande mama, 2e kindje
Rotterdam, zomer 2017

 

Zwangerschapscursus

Danielle werd mij geadviseerd door een collega van haar die te ver bij ons vandaan woonde om langs te komen. Ik heb haar toen meteen gecontacteerd en ze kwam al snel bij ons langs. Het doel van mijn vriend en mij was ons goed voorbereiden op de komst van onze tweede, de bevalling van onze eerste verliep namelijk moeizaam. Danielle begreep ons heel goed en heeft ruimschoots de tijd genomen om ons spinning babies oefeningen te leren en ons allerlei tips mee te geven waardoor wij ons gesterkt voelen en die we erg fijn vonden. Wij hebben Danielle ervaren als heel hartelijk en warm en we voelden ons erg op ons gemak bij haar. Ze is absoluut een aanrader!

Courtney & Arvid
Amsterdam, juli 2018

 

We hebben de cursus als zeer fijn ervaren.
Het kleinschalige zorgde ervoor dat het persoonlijk was en dat al onze vragen beantwoord werden. De lunch was heerlijk en in alles was veel tijd en aandacht gestopt. Ik heb nu echt het gevoel dat ik weet hoe ik kan bevallen en kan nu goede afwegingen maken voor mijn bevallingsplan.
Alles bij elkaar. Als je een persoonlijke cursus wil, met liefde volle aandacht. Dan is dit zeker een aanrader.

Harry & Nikée
Hoorn, oktober 2017

 

Twee  weken geleden mocht ik deelnemen aan de eendaagse cursus van Liefdevolle Start. Een zeer toepasselijke naam, want liefdevol was het. Van het ontvangst, naar de uitleg van diverse aspecten, via de voedzame en originele (nee geen kleffe broodjes met kaas ) tot aan het eind was het warm en liefdevol.
Wat voor mij en mijn partner belangrijke informatie was, was dat je niet hóeft mee te gaan in alle protocollen van de zorgverleners. Je hebt altijd het recht om te vragen waarom ze iets op een bepaalde manier willen doen, of het noodzakelijk is en of er een alternatief is. Door deze cursus zien we in dat we toch wat eigen regie hebben en gaan we zelfverzekerder de bevalling tegemoet.
Ohja neem je tissues mee want de bevallingsfilmpjes zijn zó mooi om te zien. Ik heb écht m’n best gedaan maar kon het niet drooghouden 

Ouders, zwanger van eerste kindje
Hoorn, september 2017

 

2 weken geleden mocht ik deelnemen aan de eendaagse cursus van Liefdevolle Start. Een zeer toepasselijke naam, want liefdevol was het. Van het ontvangst, naar de uitleg van diverse aspecten, via de voedzame en originele (nee geen kleffe broodjes met kaas ) tot aan het eind was het warm en liefdevol.
Wat voor mij en mijn partner belangrijke informatie was, was dat je niet hóeft mee te gaan in alle protocollen van de zorgverleners. Je hebt altijd het recht om te vragen waarom ze iets op een bepaalde manier willen doen, of het noodzakelijk is en of er een alternatief is. Door deze cursus zien we in dat we toch wat eigen regie hebben en gaan we zelfverzekerder de bevalling tegemoet.
Ohja neem je tissues mee want de bevallingsfilmpjes zijn zó mooi om te zien. Ik heb écht m’n best gedaan maar kon het niet drooghouden 

Ouders, zwanger van eerste kindje
Hoorn, september 2017

 

De kleine setting en huiselijke sfeer vond ik ontzettend fijn! Jullie zijn heerlijk benaderbaar, hartstikke enthousiast en super leuke meiden. Een ander pluspunt vond ik dat er altijd ruimte was voor vragen en/of opmerkingen – ook al dwaalden we daardoor soms wat af. Het is gewoon een ontzettende eye-opener Ook bij een tweede kindje dus! Je leert toch weer nieuwe dingen. Ook de interactieve interventies waren allemaal erg leuk (en sommige heel lekker ) En daarnaast ben je gewoon onwijs leuk met heel veel ervaring en liefde voor het vak!

Caroline & Alan
Hoorn, juli 2017

 

Geboortefotografie

Ik heb erg lang getwijfeld of ik een geboortefotograaf wilde of niet. Het leek mij erg mooi om van de geboorte mooie foto’s te hebben om later deze prachtige gebeurtenis te kunnen terugkijken maar aan de andere kant wilde ik bij de bevalling zo weinig mogelijk mensen hebben.
Daniëlle is op kennismakingsgesprek geweest en het klikte gelijk. Toch twijfelde ik nog.
Na er nog even rustig overna gedacht te hebben toch besloten het te doen.

Hier geen moment spijt van gehad. Ik kijk gelukkig terug op een hele mooie bevalling en Daniëlle heeft dit erg mooi vast gelegd. Ik kan het iedereen aanraden, je vergeet zelf zo snel dingen van je bevalling en door de foto’s en het prachtige geboorteverhaal kun je het altijd teruglezen en zien.

Daniëlle heeft niet alleen prachtige foto’s gemaakt maar in de aanloop naar de bevalling en achteraf kreeg ik regelmatig een appje van haar. Ontzettend lief zoals ze met ons meeleeft en interesse in ons toont.
Ook heeft ze met mij meegedacht en gaf ze mij tips voor de bevalling en de periode erna. Ik wilde graag een zo natuurlijk mogelijke bevalling en dit sloot ook goed aan bij Daniëlle.
Tijdens de bevalling zeld heb ik amper gemerkt dat Danielle er was. Ik vond t belangrijk dat de sfeer en emotie werd overgebracht in de foto’s en dit is zeer goed gelukt. Ik ben echt heel blij dat Daniëlle tijdens mijn bevalling foto’s heeft gemaakt.

Daniëlle nogmaals bedankt voor het prachtige geboorteverhaal en de ontzettend mooie foto’s. Ik ben hier echt heel blij mee!!

Brigitte & Tom
Amersfoort, mei 2018

 

Wij wilden graag mooie foto’s van de eerste momenten na de geboorte van ons dochtertje en hadden daarom Daniëlle gevraagd om onze geboortefotograaf te zijn. We hebben prachtige foto’s van ons meisje gekregen maar ook mooie, subtiele foto’s van de bevalling (in een fotoboek en heel veel digitale foto’s). Wij zijn Daniëlle hier zo dankbaar voor, het is echt heel waardevol om de geboorte en de eerste uren erna vastgelegd te hebben want deze bijzondere momenten komen nooit meer terug. En wat was het fijn om haar bij de bevalling te hebben, een steun en toch heeft ze onopgemerkt mooie foto’s gemaakt. Daniëlle is een schat van een vrouw en heel meelevend, liefdevol en geduldig. Het voelde heel warm en vertrouwt. Wij kunnen haar iedereen aanbevelen. Dankje lieve Daniëlle!!

Maaike & Kevin
Volendam, Januari 2018

 

Daniëlle is als fotograaf aanwezig geweest bij de bevalling van onze 2e dochter, op 6 maart van dit jaar. Voorafgaand aan het kennismakingsgesprek was er lichte twijfel vanuit mijn man. Je bent namelijk niet met z’n tweeën. Door de review die ik las en door wat Daniëlle zelf schreef, dat zij niet liet merken dat zij aanwezig was of juist wel wanneer dat nodig was, zijn wij het gesprek aan gegaan.
Wat voelde dat goed!
Daniëlle is, zelfs zonder dat zij al wist of wij verder met haar zouden gaan, vanaf het begin heel erg betrokken geweest. Wat een lieve vrouw!
De communicatie en interesse over het verloop van de zwangerschap, die hier niet helemaal van zelf sprekend verliep, de wensen voor de foto’s en de persoonlijke interesse en medeleven die zij toonde was super goed en onwijs prettig! Tijdens de bevalling was Danielle aanwezig op momenten dat wij haar erbij betrokken of wanneer zij het gevoel had dat dat kon op dat moment, en andere momenten was zij stil en ging zij als het ware op in de omgeving.
Daniëlle heeft ondanks dat zij er was als fotografe ook geholpen waar de verpleegkundige handen te kort kwam aangezien ik was veroordeeld met rug weeën.. Naar het moment van de foto’s heb ik erg uitgekeken en wat ben ik daar nog steeds ontzettend blij mee! Er zijn aardig wat foto’s waarvan ik dacht “hoe kon je ie maken toen was je daar of daar mee bezig” of foto’s waarvan ze recht tegenover me stond die ik niet opgemerkt heb.
Lieve daniëlle, ik hoop dat jij nog vele papa’s en mama’s net zo blij mag maken als wat je bij ons hebt gedaan door de intieme, bijzondere en gelukkige momenten vast te mogen leggen van de bevalling van hun kleintje. Je bent een super vrouw! ♡

Mariska & Giel
Hoorn, maart 2017

Zwangerschapsmassage

Ik heb heerlijk genoten van een zwangerschapsmassage van mijn doula Danielle. Helemaal uit mijn hoofd en terug in mijn lijf. Alle complimenten voor de uitgebreide aandacht en alles dat tot in detail gericht is op ontspanning. Kaarsen aan, lekker geurtje, mooie kleuren. Het was echt fijn, dankje Danielle!!

Regina
Hoorn, november 2017

 

Wat een heerlijk ontspannen massage Daniëlle! De sfeer was prettig en je aanrakingen warm en zacht. Ik ben blij dat we al weer een nieuwe afspraak hebben gemaakt, ik kijk er enorm naar uit. Dankjewel.

Ilse
Hoorn, december  2017

 

Draagconsulten

Gisteren heb ik geleerd om mijn tweeling van 12 weken samen te dragen. Danielle heeft een fijne, rustige manier van uitleggen, was goed voorbereid en wist zich gemakkelijk aan te passen aan mijn wensen! Ik ben erg blij dat ik een consult gedaan heb en ga er vast nog veel gemak en plezier aan beleven. Tot de doek die ik wil kopen binnen is, mag ik ook een doek van Danielle lenen, erg fijn!

Nienke
Hoorn, mei 2017

 

Na maanden op mijn buik gedragen te hebben vond ik het toch wat spannend om over te gaan op de Ruck. Gelukkig kon ik een privéworkshop boeken bij Danielle. Samen zijn we stap voor stap gaan oefenen. Danielle legt het heel rustig uit en neemt alle tijd voor je. Dankjewel!

Marjolein
Hoorn, december 2017

 

Ik kwam via een informatieochtend bij SKH meer te weten over het ergonomisch dragen van je kindje. Vervolgens heb ik tijdens mijn zwangerschap een heel fijn consult gehad van Daniëlle waar ze me alles uitlegde wat belangrijk was om mijn pasgeboren baby te dragen in een draagdoek. Ruim een week na de geboorte ben ik voor het eerst mijn zoontje gaan dragen en heb ik contact met haar gehad over hoe hij in de draagdoek zat. Daniëlle is enorm professioneel, heeft veel kennis, maarvooral fijn is dat het contact met Daniëlle vanaf het eerste moment heel soepel verloopt. Daarnaast heb ik zoveel profijt van het dragen zelf. Ik had zonder het dragen een veel minder fijne kraamtijd gehad en de periode erna. Ook tijdens twee ziekenhuisopnames heeft het dragen, bevestigd door de artsen en verpleegkundigen, enorm veel goed gedaan in het herstel en het geven van troost. Mijn vriendinnen of als mensen mij vragen stellen over het dragen raad ik allemaal aan om contact op te nemen met Daniëlle van Draagpunt.

Daniëlle
Hoorn, januari 2017

 

Onlangs is Daniëlle van Draagpunt bij ons thuis geweest om te adviseren in de aanschaf van een drager. Heel fijn dat ik verschillende kon passen en dat Daniëlle snel door had wat ik precies fijn vond aan een drager. Toen we er een gevonden hadden die ook voor mijn kleine meid goed zat waren we helemaal verkocht. Daniëlle is tijdens het consult heel geduldig, professioneel en heeft een goed gevoel voor humor! Bedankt voor je adviezen en het super leuk inpakken van de drager. Nu was het echt een cadeautje.
Liefs Dorien en Hannah

Dorien
Hoorn, november 2017

 

Afgelopen woensdag een draagconsult van Daniëlle gehad. Super leuke en interessante ervaring. Gezien hoe je met een geweven, stretch en korte doek kan knopen (en dragen). Als het buikdragen bevalt ga ik vast en zeker nog een workshop rugdragen volgen. Nogmaals bedankt voor alle info

Gabriëlle
Volendam, maart 2016

 

Gister een leuke en leerzame workshop heupknopen gehad. Met geduld en passie heeft Danielle twee knopen aangeleerd.
Mijn dochtertje van 16 maanden vraagt vandaag de hele dag al of ze in de doek mag, dus voor ons allebei een geslaagde ochtend!!

Myranda
Hoorn, februari  2016