Loading...
Tarieven2018-09-27T10:17:29+01:00

TARIEVEN

In het onderstaande overzicht vind je de tarieven voor de verschillende diensten van Liefdevolle Start:

  doula-begeleiding
  zwangerschapscursussen
  zwangerschapsmassage
  consulten bij bijzondere situaties in de zwangerschap
  geboortefotografie
  draagconsult
  sluitingsritueel

De genoemde tarieven zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen € 0,19 per kilometer.

Doula-begeleiding

Doula-begeleiding omvat twee voorgesprekken tijdens de zwangerschap, deelname aan de ééndaagse zwangerschapscursus, continue begeleiding tijdens de bevalling, een kraambezoek en een afsluiting na zes weken. Tijdens de begeleiding is er onbeperkte beschikbaarheid voor vragen via mail/app/telefoon. Extra gesprekken in de zwangerschap of post partum zijn altijd mogelijk.

Dienst Tarief
Doula-begeleiding € 775
Extra gesprek € 50
Begeleiding bij geplande keizersnede op aanvraag
Last-minute begeleiding € 500

Ik geloof dat iedere vrouw die dat wil ondersteund moet kunnen worden door een doula tijdens haar zwangerschap, bevalling en de periode daarna. Mochten de kosten van de begeleiding een knelpunt zijn, neem dan contact met mij op! Samen komen we tot een passende oplossing.

Zwangerschapscursussen

Zwangerschapscursus Liefdevolle Start is beschikbaar als eendaagse cursus op zaterdag of zondag van 9.30-16.00u, als avondcursus in vier bijeenkomsten van 2 uur of als privé-cursus. Daarnaast zijn de modules afzonderlijk te boeken. Geen zin in een cursus, maar wel specifieke vragen? Er zijn ook modules die uitgebreid en specifiek ingaan op vragen rond het geboorteplan, vaginaal bevallen na een eerdere keizersnede en/of badbevalling en er is maatwerk mogelijk rond overige specifieke vragen. De prijzen zijn per stel.

Dienst Tarief Tarief voor doula-cliënten
Eendaagse cursus Liefdevolle Start € 119 inbegrepen
Avondcursus Liefdevolle Start € 139 € 40
Privé-cursus Liefdevolle Start € 179 € 90
Losse module € 70 € 40
Maatwerk op aanvraag op aanvraag

en. De prijzen zijn per stel.

Zwangerschapsmassage

Deze gehele lichaamsmassage is specifiek gericht op ontspanning voor het zwangere lichaam. 

Dienst Tarief Tarief voor doula-cliënten
Zwangerschapsmassage 60 minuten € 45 € 30

Consulten

Tijdens de zwangerschap kunnen zich onverwachte zaken voordoen zoals en stuitligging, overtijd gaan en/of gebroken vliezen zonder weeën. In deze situaties is het mogelijk om jouw lichaam en de baby uit te nodigen om in beweging te komen met verschillende technieken (vanuit massage, accupressuur, aromatherapie, homeopathie, Spinning Babies enz.). Een consult duurt ongeveer anderhalf uur.

Dienst Tarief Tarief voor doula-cliënten
Consult € 60 € 45

Geboortefotografie

Er is een 24 uurs bereikbaarheidsdienst vanaf 37 weken zwangerschap. Tijdens de bevalling worden professionele foto’s gemaakt en nabewerkt.  Binnen 36 uur na de bevallig ontvang je enkele foto’s om aan je familie te laten zien of die je kunt gebruiken op het geboortekaartje. Deze foto’s zijn verkleint en voorzien van een watermerk (uiteraard ontvang je de foto voor het geboortekaartje op hoge resolutie zonder watermerk). Na ongeveer 6 weken ontvang je alle foto’s digitaal (bewerkt en op hoge resolutie en minimaal 150). Samen met een basic fotoalbum (14×14) met enkels spreads. Wanneer je specifieke wensen hebt ten aanzien van foto’s tijdens de bevalling wordt hier zo goed mogelijk rekening mee gehouden. Bij onverwachte gebeurtenissen is het streven zoveel mogelijk foto’s te maken, omdat dit voor de verwerking achteraf waardevol en prettig kan zijn. Het is mogelijk om geboortefotografie uit te breiden voor een luxe album (van 30×30) gedrukt op professioneel fotopapier waarin er zorg en aandacht is besteed aan de opmaak. Indien gewenst kan het geschreven geboorteverhaal er in verwerkt worden.

Dienst Tarief Tarief voor doula-cliënten
Geboortefotografie € 775 € 195
Luxe fotoalbum 30×30 € 150 € 99

Draagconsult

Tijdens het consult oefen je de knoop- of draagwijze eerst met een speciale draagpop en daarna ga je deze oefenen met je eigen kindje. Je kunt een doek of de drager kosteloos lenen zodat je in alle rust nog eens kunt voelen en proberen of het iets voor je is en bij je past. Draagconsulten kunnen met een reisafstand van ongeveer 30 tot 45 minuten autorijden Hoorn bij jou thuis plaatsvinden of in de praktijkruimte in Hoorn. Meer informatie vind je op de website van Draagpunt.

Dienst Tarief Tarief voor doula-cliënten
Consult € 60 € 45

Sluitingsritueel

Tijdens het ritueel praten we over jouw zwangerschap en bevalling, ontvang je een massage en een fijn kruidenbad en daarna sluiten we deze periode op een bijzondere manier af met de rebozo doek. Het sluitingsritueel duurt ongeveer 4 uur en vindt bij jou thuis plaats of op locatie. Deze wordt uitgevoerd door mij samen met een collega van me.

Dienst Tarief Tarief voor doula-cliënten
Sluitingsritueel € 299 € 199

De genoemde tarieven zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen € 0,19 per kilometer.