Een Blessings massage is een hele mooie en unieke manier om bewust stil te staan bij je zwangerschap, de geboorte en de kraamperiode waarin je je dankbaarheid kunt tonen aan het leven.

Een afsluiting, een nieuw begin.

We beginnen samen met een water ritueel om alles los te laten wat nog los gelaten mag worden, dat wat niet meer dienbaar is. Of het nu gaat over de bevalling die misschien anders is gegaan als jij wou, een zwangerschap met veel complicaties, een zware kraamtijd of iets anders in het leven wat nog de aandacht nodig heeft, alles is goed en mag er zijn. Ik vraag je hier vooraf over na te denken. 

Na het water ritueel mag jij gaan genieten van een liefdevolle massage met warme kruiden oliën.

Bij ieder lichaamsdeel staan we samen stil en daar speken we onze dank voor uit. Ik geef een zegen aan ieder lichaamsdeel met sandelhout, sandelhout heeft een goddelijke status en wordt gezien als heilig, de zachte aardse energie van sandelhout werkt beschermend, het heelt en reinigd, het opent het hart en stimuleert universele liefde en compassie.

Na de massage besprenkel ik het lichaam met heilig water en drinken we een kopje thee en is er ruimte om te delen wat gedeeld wilt worden of in rust na te genieten.

Ter afsluiting ontvang je een aandenken aan deze Blessings massage.

 

 

 

 

Een ode aan Yemaya, de godin van de oceanen.

Uit de oceaan is al het leven op aarde ontstaan

De Rivier die stroomt naar de oceaan.

Laat los was los gelaten mag worden, laat het stromen,

stromen naar Yemaya........