Laat de natuur jou ondersteunen tijdens de bevalling, alleen het beste voor moeder en kind!

De set bestaat uit;

*Etherische Geranium olie van Volatile

*Etherische Scharlei olie van Volatile 

*Etherische Pepermunt olie van Volatile 

*Basisolie Castor olie van Volatile 

*Kamille 

*Inhalator

*Uitgebreide beschrijving met verschillende mogelijkheden hoe de oliën jou kunnen ondersteunen in de zwangerschap / tijdens de bevalling  en in de kraamperiode. 

 

Een complete verzorgingsset die bestaat uit alleen de beste oliën voor u baby. Deze set bestaat uit 5 verschillende samengestelde oliën;

*Baby Cara olie bij verkoudheidsklachten.

*Baby's Buikje voor darmkrampen

*Baby Lavendel voor een goede nachtrust 

*Baby Mandarijn voor speelsheid en ontspanning. 

*Druivenpitolie als een heerlijke basisolie voor een ontspannen massage. 

Slaapt u baby slecht? Is u baby erg onrustig in zijn / haar slaap? Of kunt u baby moeilijk in slaap komen? De heerlijke etherische olie Manenschijn van het merk Volatile kunt u baby hierbij ondersteunen. Deze samengestelde olie is speciaal ontwikkeld door Volatile voor baby's. 

*U kunt de olie toevoegen aan een basisolie en hiermee een ontspannen massage aan u baby geven voor hij / zij gaat slapen

*U kunt een druppeltje olie toevoegen aan een basisolie en dit toevoegen aan het badwater

*U kunt een druppeltje op een aroma steentje druppelen die u in de slaapkamer legt van u baby. 

 

Een heerlijke ontspannen cursus voor moeder en kind. Ik leer jou tijdens de cursus om jouw kleine wonder een volledige lichaams massage te geven die heilzaam is voor lichaam en geest. Daarnaast ga je aan de slag met het maken van een eigen olie afgestemd op de behoefte van jouw baby, de olie mag je uiteraard mee nemen naar huis. Je krijgt ook een zeer uitgebreide cursusmap doorgestuurd waar je al de technieken op je gemak thuis kunt doorlezen.  


Een goede voorbereiding is een goede bevalling. De zwangerschapscursus Een Bewuste Geboorte bevallen met hypnose zorgt dat jullie vol vertrouwen en volledig voorbereid de bevalling tegemoet gaan.

Je kunt kiezen uit een dagcursus of drie avonden.

Vaak krijg je een gedeelte vergoed, informeer hiervoor bij je zorgaanbieder.


Niets is belangrijker in de zwangerschap als te ontspannen en te genieten daarnaast is het erg belangrijk dat je samen met je partner een team bent, dat jullie samen connecten, jullie je gesteund en gehoord en veilig voelen bijelkaar. Massage is een perfecte vorm om samen dieper te binden om jullie band samen nog sterker te maken, elkaar opnieuw te ontdekken en jullie op deze manier klaar te maken voor de komst van jullie kind. Tijdens de cursus leer je elkaar een volledige ontspannende lichaamsmassage te geven waarin rekening wordt gehouden met het lichaam van de zwangere vrouw. Ook leren jullie drukpunten die te gebruiken zijn tijdens te bevalling voor verlichting van de weeen. De vaders leren hoe ook zei al contact kunnen maken met hun ongeboren kind, dit zijn ontzettend kostbare momenten, een unieke workshop om nooit meer te vergeten!

De kosten bedragen 150 euro per stel dit is inclusief een heerlijke lunch.


Tijdens deze workshop maken we samen een begin in de wonderlijke reis van de helende olieen. In deze cursus leer je hoe je op een veilige manier etherische olieen kunt gebruiken tijdens de zwangerschap, bevalling, kraamtijd en rondom baby's. Je leert verschillende olieen te maken die jouw in deze fases kunnen ondersteunen bij b.v. zwangerschapskwaaltjes, tijdens de bevalling als pijnverlichting, in de kraamtijd maar ook hoe de helende olieen jouw baby kunnen ondersteunen bij krampjes of het dieper inslapen etc. Daarnaast leer je welke olieen wel of niet gebruikt mogen worden in de zwangerschap en rondom baby's. Je gaat ook zelf aan de slag met het maken van jouw eigen olie afgestemd op jouw behoefte, de olie mag je uiteraad mee nemen. Je krijgt alles wat besproken is in de cursus ook mee in een fijn naslagwerk waarin ook nog euke recepten staan die jezelf kunt maken met aromatherapie.

Deze cursus kun je in je zwangerschap volgen of wanneer je net moeder bent geworden. Ben je geen moeder maar lijkt je de cursus gewoon erg leuk dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.