Sale!

Cadeaubon

€ 65,00 € 60,00
Sale!

Cadeaubon

€ 65,00 € 60,00

Weeën olie

€ 7,50

Weeën olie

€ 7,50

Deze volledige natuurzuivere olie zorgt voor pijnverlichting en ontspanning tijdens de bevalling. Ingredienten:Clary sage, Geranium, Pepermunt, Lavendel, Roos, Abrikozenpit.

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat Clary sage een positief effect op de bevalling heeft, pijnverlichtend en hormoononderteunend werkt.

Masseer tijdens de bevalling de voeten, rug, bovenbenen, buik met deze olie. Ook kunt u er voor kiezen om de olie teverdampen in een oliebrander. Ben je over de 40 weken zwanger en wil je graag dat de bevalling zich aankondigd? Ook dan kun je je voeten met deze olie masseren of de olie toevoegen aan een voetenbad. 

Let op!!! gebruik deze olie niet in de zwangerschap!

Kraamtijd olie

€ 12,50

Kraamtijd olie

€ 12,50

Kraamtijd olie hersteld en verwarmt!

Het is erg belangrijk om goed te herstellen na de bevalling en om de warmte terug te brengen in het bekkengebied dit voorkomt verschillende uiteenlopende klachten waaronder een koude baarmoeder, blaasontstekingen, urineverlies en andere bekkenklachten, deze olie ondersteund hierbij. Daarnaast zorgt deze olie ervoor dat de buik weer zijn stevigheid en elastische tijd terug krijgt. De Castor olie die is toegevoegd heeft daarnaast een zeer reinigende werking. Het is een zeer krachtige olie die bestaat uit alleen de beste natuurlijke helende olieen waaronder: Calendula, Arnica, Gember, Kruidnagel, Geranium, Lavendel, Roos en Castorolie. 

 

Verwarm deze olie eventje in warm water of op de verwarming en smeer hierna het volledige buik gebied in met de olie doe dit de eerste 40 dagen dagelijks

Geranium Etherische 100% natuurzuivere olie is de ideale olie voor tijdens de bevalling, de kraamtijd en de periode daarna. 

Etherische Geranium olie is niet een van de meest gebruikte etherische olie. Dit is eigenlijk heel zonde omdat geranium olie vele positieve eigenschappen heeft, en daarom wil ik hem deze maand onder de tip van de maand zetten!

Alleen al om de heerlijke bloemige geur vind ik dat Geranium olie veel meer bekendheid mag krijgen en daarnaast behoort Geranium olie tot de top wat betreft vermindering van stress, spanningen, prikkelbaarheid en angst waardoor die goed gebruikt kan worden als je angst ervaart voor de bevalling. Tijdens de bevalling kan Geranium olie goed van pas komen want hij werkt ook nog is pijnstillend, zenuwstillend en krampstillend, geranium olie werkt tegelijkertijd kalmerend en verfrissend voor de psyche en werkt goed bij het behandelen van angstaanvallen. Geranium olie ondersteunt en versterkt het energieniveau en kan jou hierdoor tijdens de persfase net dat stukje extra energie geven wat je nodig hebt. 

Ook na de bevalling kun je Geranium olie goed inzetten om je hormonen te reguleren. Geranium olie stimuleert het lymfesysteem en fungeert vocht afdrijvend waardoor je hem na de bevalling goed kunt inzetten om alle afvalstoffen die zijn vrijgekomen tijdens de bevalling aftevoeren. 

Ben jij al langere tijd geleden bevallen en blijft je maantijd onregelmatig, of komt het juist niet op gang? Heb je last van meer krampen tijdens de maantijd? Probeer dan is je voeten te masseren met Geranium olie leg hierbij de nadruk op je hakken. Dit kan ervoor zorgen dat je maantijd regelmatiger wordt, het kan helpen tegen buikkrampen, pijnlijke borsten, opvliegers en hoofdpijn. Bij pms klachten is deze olie ook vaak heel welkom.

O ja... en een beauty tip: vermeng een paar druppels etherische Geranium olie in je dagcrème, dit gaat rimpels tegen en verstevigd de huid. Maar ook bij huidklachten kan Geranium olie een uitkomst zijn. Vermeng hiervoor een paar druppels Geranium olie  met een basisolie b.v. Amandelolie en smeer hiermee de huid in. Geranium olie is uiterst geschikt voor alle soorten huidklachten van nagenoeg ieder huidtype. 

*Geranium olie mag wel worden gebruikt tijdens de bevalling maar NIET in de zwangerschap.
*Meng etherische oliën altijd met een basisolie of melk.

Gebruik altijd maar een paar druppels.

Laat de natuur jou ondersteunen tijdens de bevalling, alleen het beste voor moeder en kind!

De set bestaat uit;

*Etherische Geranium olie van Volatile

*Etherische Scharlei olie van Volatile 

*Etherische Pepermunt olie van Volatile 

*Basisolie Castor olie van Volatile 

*Kamille 

*Inhalator

*Uitgebreide beschrijving met verschillende mogelijkheden hoe de oliën jou kunnen ondersteunen in de zwangerschap / tijdens de bevalling  en in de kraamperiode. 

 

Een complete verzorgingsset die bestaat uit alleen de beste oliën voor u baby. Deze set bestaat uit 5 verschillende samengestelde oliën;

*Baby Cara olie bij verkoudheidsklachten.

*Baby's Buikje voor darmkrampen

*Baby Lavendel voor een goede nachtrust 

*Baby Mandarijn voor speelsheid en ontspanning. 

*Druivenpitolie als een heerlijke basisolie voor een ontspannen massage. 

Slaapt u baby slecht? Is u baby erg onrustig in zijn / haar slaap? Of kunt u baby moeilijk in slaap komen? De heerlijke etherische olie Manenschijn van het merk Volatile kunt u baby hierbij ondersteunen. Deze samengestelde olie is speciaal ontwikkeld door Volatile voor baby's. 

*U kunt de olie toevoegen aan een basisolie en hiermee een ontspannen massage aan u baby geven voor hij / zij gaat slapen

*U kunt een druppeltje olie toevoegen aan een basisolie en dit toevoegen aan het badwater

*U kunt een druppeltje op een aroma steentje druppelen die u in de slaapkamer legt van u baby. 

 

Een heerlijke ontspannen cursus voor moeder en kind. Ik leer jou tijdens de cursus om jouw kleine wonder een volledige lichaams massage te geven die heilzaam is voor lichaam en geest. Daarnaast ga je aan de slag met het maken van een eigen olie afgestemd op de behoefte van jouw baby, de olie mag je uiteraard mee nemen naar huis. Je krijgt ook een zeer uitgebreide cursusmap doorgestuurd waar je al de technieken op je gemak thuis kunt doorlezen.  

Een goede voorbereiding is een goede bevalling. De zwangerschapscursus Een Bewuste Geboorte bevallen met hypnose zorgt dat jullie vol vertrouwen en volledig voorbereid de bevalling tegemoet gaan.

Je kunt kiezen uit een dagcursus of drie avonden.

Vaak krijg je een gedeelte vergoed, informeer hiervoor bij je zorgaanbieder.

Niets is belangrijker in de zwangerschap als te ontspannen en te genieten daarnaast is het erg belangrijk dat je samen met je partner een team bent, dat jullie samen connecten, jullie je gesteund en gehoord en veilig voelen bijelkaar. Massage is een perfecte vorm om samen dieper te binden om jullie band samen nog sterker te maken, elkaar opnieuw te ontdekken en jullie op deze manier klaar te maken voor de komst van jullie kind. Tijdens de cursus leer je elkaar een volledige ontspannende lichaamsmassage te geven waarin rekening wordt gehouden met het lichaam van de zwangere vrouw. Ook leren jullie drukpunten die te gebruiken zijn tijdens te bevalling voor verlichting van de weeen. De vaders leren hoe ook zei al contact kunnen maken met hun ongeboren kind, dit zijn ontzettend kostbare momenten, een unieke workshop om nooit meer te vergeten!

De kosten bedragen 150 euro per stel dit is inclusief een heerlijke lunch.

Tijdens deze workshop maken we samen een begin in de wonderlijke reis van de helende olieen. In deze cursus leer je hoe je op een veilige manier etherische olieen kunt gebruiken tijdens de zwangerschap, bevalling, kraamtijd en rondom baby's. Je leert verschillende olieen te maken die jouw in deze fases kunnen ondersteunen bij b.v. zwangerschapskwaaltjes, tijdens de bevalling als pijnverlichting, in de kraamtijd maar ook hoe de helende olieen jouw baby kunnen ondersteunen bij krampjes of het dieper inslapen etc. Daarnaast leer je welke olieen wel of niet gebruikt mogen worden in de zwangerschap en rondom baby's. Je gaat ook zelf aan de slag met het maken van jouw eigen olie afgestemd op jouw behoefte, de olie mag je uiteraad mee nemen. Je krijgt alles wat besproken is in de cursus ook mee in een fijn naslagwerk waarin ook nog euke recepten staan die jezelf kunt maken met aromatherapie.

Deze cursus kun je in je zwangerschap volgen of wanneer je net moeder bent geworden. Ben je geen moeder maar lijkt je de cursus gewoon erg leuk dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.