Dag lieve vrouw,

 

Leuk dat je de tijd neemt om een stukje van mij te ontdekken!

Mijn naam is Susan Wollaars eigenaresse van Liefdevollestart, moeder van een dochter en zoon en een passie voor alles omtrent zwangerschap en geboorte. Met de geboorte van mijn zoon is ook mijn passie voor zwangerschap en geboorte geboren. Zoveel vragen die ik mij in deze periode ben gaan afvragen... wat maakt het verschil in bevallingen?, waarom kijkt de ene vrouw positief terug op haar bevalling en waarom de ander negatief? Hebben wij zelf niets in de hand als het gaat om bevallen? Of is er wel heel veel wat je kunt doen om een zo positief mogelijke beval ervaring te creëren? Hoe werkt ons lichaam precies? Speelt je geestelijke staat ook een rol in de bevalling? En wat doe de omgeving waarin je bevalt met je tijdens de bevalling? Zijn er bevalhoudingen die bijdragen aan een gemakkelijker bevalling? En wat doet voeding tijdens een bevalling? Hoe bevallen vrouwen in landen waar helemaal geen voorlichting is, waar ze alleen maar op zichzelf kunnen vertrouwen, en op hun lichaam? Heeft een negatieve bevalervaring effect op de relatie tussen moeder en kind? Bestaat er zoiets als een geboorte trauma bij baby's? En zo ja wat kun je daar dan aan doen?

 

Zoveel vragen die ik mij ben gaan afvragen tijdens de zwangerschap van mijn zoon en tijdens de sportlessen die ik gaf aan zwangere en vrouwen die net bevallen zijn. Zelf ben ik twee keer bevallen, waarvan ik de eerste bevalling niet positief heb ervaren en de twee bevalling juist wel. Mijn interesse in zwangerschap en geboorte groeide en groeide. In de afgelopen jaren ben ik verschillende opleidingen en cursussen gaan volgen op het gebied van zwangerschap en geboorte. Door de verhalen die ik hoorde van andere moeders samen met mijn eigen ervaring en de opleidingen / cursussen die ik heb gevolgd op het gebied van zwangerschap en geboorte kwam ik tot de conclusie dat je wel degelijk zelf je bevalling positief kan beïnvloeden, ik wil hier wel direct bij vermelden dat er altijd uitzonderingen zijn maar ik ben er van overtuigd dat een groot gedeelte van de vrouwen die in Nederland bevallen en een negatieve beval ervaring hebben dit anders had gekund met de juiste voorbereiding. Ik geloof er in dat door te vertrouwen op je lichaam, je over te kunnen geven aan je lichaam en te weten wat er in je lichaam gebeurt, te luisteren naar je lichaam en te voelen grote sleutels zijn naar een positieve bevalling.

Omdat ik iedere vrouw en gezin een mooie start gun, omdat ik er van overtuigd ben dat een bevalling levensbepalend kan zijn voor een vrouw en een gezin, omdat ik overtuigd ben dat de zwangerschapscursus Een Bewuste Geboorte bevallen met hypnose een positief effect heeft op de bevalling, omdat ik overtuigd ben dat je door middel van massage weer in contact kunt komen met je eigen lichaam en weer kunt gaan luisteren naar dat wat in je lichaam gehoord wilt worden, Omdat ik overtuigd ben dat als jij lekker in je vel zit jullie (jij, baby, echtgenoot) dat zitten.....

Daarom doe ik wat ik doe! Ik vind er is niets mooiers als mensen in deze schitterende periode te mogen ondersteunen en te mogen helpen met mijn diensten om van deze tijd een ontspannen en fijne periode te maken in liefde en vertrouwen zodat zei terug kunnen kijken op een periode om nooit meer te vergeten! Een schitterende ervaring, een liefdevolle start voor een nieuwe bewoner van deze aarde!

 

Ik hoop jou als nieuwe moeder te kunnen ondersteunen op jouw pad!

Om een liefdevollere wereld te maken moeten wij beginnen bij het begin en dat is in de baarmoeder!

Ik wens ieder mens een liefdevolle start!

Wees welkom!