Graag begeleid ik jullie door deze bijzonder periode heen, zodat je terug kunt kijken op deze periode als een mooie en fijne tijd!

In liefde gedragen is in liefde geboren en in liefde grootgebracht!

  • Je kunt bij mij terecht in de zwangerschap voor een heerlijke ontspannen massage afgestemd op het lichaam van de zwangere vrouw, een massage zonder tijds druk, tijd om te delen, tijd om te ontspannen, een moment echt alleen voor jouw!
  • Je kunt de zwangerschapscursus Een Bewuste Geboorte, bevallen met hypnose bij mij volgen, dit kan zowel samen met je partner in groepsverband, of privé bij jullie thuis of in mijn praktijkruimte.
  • Ligt jullie kindje in stuit dan kan ik jullie verschillende zachte technieken leren om de baby te ondersteunen ui zichzelf te draaien, ik combineer hierin Moxa therapie, Rebozo massage, technieken vanuit Spinning Baby's, Begeleide meditatie, en tips en tricks.
  • Willen jullie er even helemaal samen tussenuit kies dan voor een heerlijke verzorgde ontspannen zwangerschapsretraite, de perfecte periode om tot elkaar te komen, samen te genieten en te ontspannen.
  • Ook kunnen jullie bij mij een bevalbad huren om jullie kindje een zachte overgang te geven van de baarmoeder naar moeder aarde.

Ik hoop jullie met al mijn diensten te kunnen ondersteunen in het creëren van een fijne en liefdevolle zwangerschap en geboorte!

Al mijn behandeling en cursussen zijn aan te passen aan jullie wensen!