In de meeste culturen houden ze 40 dagen aan voor de kraamtijd. 40 dagen is de tijd die staat voor transformatie. In het geval van de overgang van zwanger zijn naar het moeder zijn zou je de periode van 40 dagen kunnen gebruiken om te wennen aan het moederschap. Het is goed om stil te staan bij deze overgang, om een levensfase bewust af te sluiten en bewust verder te gaan naar de volgende fase, om los te laten dat wat mag worden losgelaten. Het is een mooie periode om stil te staan bij de zwangerschap en de geboorte, is dit gegaan zoals je het wilde? Zijn er dingen die je graag anders had gedaan? Waar wil je nog aandacht aan geven? Wat mag er nog gehoord worden?

Een rebozo sluitingsritueel kun je gebruiken om deze bijzondere periode op een bewuste en liefdevolle manier aftesluiten. 


Het sluitingsritueel bevat:

  • Tijd voor het delen van je geboorteverhaal
  • Yoni Steaming
  • Rituele voetwassing
  • Voetmassage
  • Rebozo massage
  • Rebozo sluiting 

Het sluitingsritueel kan natuurlijk naar wens ingevuld worden of gecombineerd met een andere behandeling.Het sluitingsritueel wordt gedaan door twee mensen dit kan zijn jou partner, of iemand bij wie jij je fijn voelt en met wie jij dit avontuur wilt aangaan. Voor dat ik kom spreek ik jou graag eerst telefonisch of via video bellen zodat ik mij goed kan afstemmen op jou wensen, ik bespreek dan ook met jou hoe jij je zo goed mogelijk kan voorbereiden op het ritueel.

Als ik kom drinken we eerst een heerlijke helende kruidenthee die ik voor je mee neem met een zelfgemaakte lekkernij, er is dan ruimte om dat te delen wat gedeeld wilt worden. We gaan hierna veder met een yoni steaming, en ik dek je af met heerlijk warmde dekens zodat jij je helemaal geborgen en veilig kunt voelen en kunt gaan overgeven aan dit ritueel, ik geef jou een rituele voetwassing met helende kruiden en masseer je voeten zodat je helemaal terug kunt komen in je lichaam en volledig kunt ontspannen. Als we hiermee klaar zijn ga je lekker liggen en ontvang je een Rebozo massage, de Rebozo doek wiegt jou gehele lichaam, hierdoor kan het oude worden losgelaten, alles wat losgelaten mag worden wordt letterlijk door het wiegen op een zachte liefdevolle manier uit het lichaam gewiegd. Daarna sluit ik jou lichaam samen met de gene waarvoor jij gekozen hebt dit te doen. Dit door het aanspannen van de doeken van je voeten naar je hoofd, het lichaam wordt gesloten, en er komt weer ruimte voor het nieuwe. Samen met jou partner spreken wij wensen en zegeningen voor je uit en vragen we om heling voor dat wat mag worden geheeld. Heb jij niet iemand waar je dit ritueel mee wilt samen doen dan kan ik ook een sister mee nemen. 

Kosten voor dit mooie ritueel bedragen 160,- euro 

duur rond de 2,5 uur.

Dit ritueel kan ook worden gedaan bij een afgebroken zwangerschap een stilgeboorte of een ander overgang van een levensfase.