Niets is belangrijker in de zwangerschap als te ontspannen en te genieten daarnaast is het erg belangrijk dat je samen met je partner een team bent, dat jullie samen connecten, jullie je gesteund en gehoord en veilig voelen bij elkaar. Samen zwanger, samen bevallen en daarom is het zo goed jullie band juist nu te versterken. Massage is een perfecte vorm om samen dieper te binden om jullie band samen nog sterker te maken, elkaar opnieuw te ontdekken en jullie op deze manier klaar te maken voor de komst van jullie kind. Tijdens deze workshop leer je elkaar een volledige ontspannende lichaamsmassage te geven waarin extra aandacht wordt besteed aan het lichaam van de zwangere vrouw. Ook leren jullie drukpunten die te gebruiken zijn tijdens te bevalling voor verlichting van de weeën. De vaders leren hoe ook zei al contact kunnen maken met hun ongeboren kind, dit zijn ontzettend kostbare momenten, een unieke workshop om nooit meer te vergeten!

Tijdens deze workshop word er gebruik gemaakt van massagetafels die je kunt afstemmen op de hoogte die voor jou prettig is. De gehele dag werk je samen met je partner. Het eerste gedeelte leert de vrouw hoe zij haar man een ontspannen massage kan geven, daarna staat er een heerlijke lunch klaar en is er even ruimte om te wandelen of gewoon even lekker samen te relaxen. Het tweede gedeelte mag de vrouw gaan liggen en leert de man haar een massage te geven, hierin wordt duidelijk uitgelegd wat wel en niet mag tijdens de zwangerschap, je leert bepaalde drukpunten te vermijden en je leert welke drukpunten je kunnen ondersteunen tijdens de bevalling, doordat ook de partner leert hoe hij jou kan ondersteunen tijdens de bevalling is het niet meer Ik ga bevallen maar echt Samen bevallen, want hij weet hoe hij jou het beste kan ondersteunen tijdens jullie bevalling. Ook wordt er aandacht besteed aan jullie ongeboren kindje en gaan we kijken of de vader door middel van speciale technieken contact kan maken met zijn ongeboren kind, dit is vaak een heel bijzonder moment, de moeder voelt vaak van alles in haar lichaam maar de vader kan dat niet en vind het soms moeilijker om een band op te bouwen met zijn kind tijdens de zwangerschap, maar juist door deze technieken toe te passen kan de vader ook al contact maken met zijn kind, het is ontzettend mooi om te zien als tijdens de workshop het kind al direct reageert op zijn vader, dit is een onvergetelijk moment!

Je hoeft voor deze workshop geen massage ervaring te hebben! Ook in welk trimester je zit maakt niet uit. Deze workshop is inclusief lunch en de gehele dag koffie en thee met iets lekkers erbij!

Er zijn maar een beperkt aantal beschikbare plekken, ik raad daarom ook aan om tijdig te reserveren dit kan via de webshop. 

Lijkt dit je een hele leuke workshop maar wil je die liever privé volgen dan kan dat ook, dat kan op locatie of bij jullie thuis, je kunt altijd informeren naar de mogelijkheden. 
Kan je helaas niet 9 Juli, stuur dan een mailtje zodat we je op de hoogte houden van de volgende datum.

Kosten voor de gehele dag inclusief lunch bedragen 150,- euro per stel.

Bevallen doe je samen! Investeer daarom in elkaar tijdens de zwangerschap en zeg achteraf; Wij zijn Samen Bevallen!